no slide

Om oss

Atle Winsnes startet opp i 1970 som enkeltmannsforetak og allerede i 1976 sysselsatte firmaet 3-4 mann. I 1989 gikk Winsnes Maskin & Transport over til å bli aksjeselskap. Vi har vært lokalisert på Singsås helt fra starten, men våren 2014 flyttet vi inn i nytt bygg på Støren der vi har både kontorer, verksted, vaskehall og lagringsplass. Vi innehar Sentral godkjenning for ansvarsrett innen flere områder.

Firmaet eies nå av Atle sine sønner, Arne, Per Ivar og Åge. Omsetningen de siste år er på over 50 mill. Vi driver innen flere felt så som anleggsentreprenør, transport, grus- og pukkproduksjon, kabelarbeid og fiberblåsing.

Våre ansatte er medarbeidere med lang og solid erfaring innenfor våre arbeidsområder. De fleste er fra Gauldalen ettersom vi synes det er viktig å ha arbeidskraft med lokal tilknytning. Vi har høyt forkus på våre ansatte, HMS og miljø. Vi ble sertifisert miljøfyrtårn-bedrift i 2015.

Som anleggsentreprenør har vi våre største prosjekter, bl.a. forsterkningspakke på tre fylkesveger i Sør-Trøndelag. På slike prosjekter får vi bruk for både maskiner, lastebiler, grus og pukk noe som er en stor fordel for oss ettersom vi har egen grus- og pukkproduksjon. Vi har også prosjekter på grunn- og utomhusarbeider som omsorgsboliger på Svartøymoen på Støren. Brøyting, vedlikehold av veger og kantklipping er også viktige prosjekter for oss.

Ellers har vi både små og store prosjekter på kabelgraving for våre oppdragsgivere Relacom og Gauldal Nett. Slamtømming på Støren har vi drevet med i mange år og har tømt både for kommunen og private. Leiekjøring, der vi transporterer masse, er også blitt et viktig prosjekt.

I 2010 overtok vi ansatte, biler og utstyr fra Veolia Miljø Industri AS Heimdal. Det var biler for tømming av slam, suging av shingel, stubbloftleire etc. og rengjøring av diesel- og parafintanker. Det ble dannet et eget AS, Midt Miljøavfall AS som også ble miljøsertifisert. Vi ønsket etter hvert å konsentrere oss om vår kjernevirksomhet, anleggsdrift og solgt derfor firmaet Midt Miljøavfall med biler og utstyr i 2015. 

Fra 2015 er våre hovedarbeidsfelt anleggsentreprenør, transport, grus- og pukkproduksjon, kabelarbeid og fiberblåsing.

Kontakt oss

Winsnes Maskin & Transport AS
Soknesøran 8, 7290 Støren
Telefon: 72 43 54 94
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pristilbud

Vi utfører mange typer oppdrag og ingen jobb er for liten for oss. Ta gjerne kontakt med oss for et pristilbud.